Hilang #stress kat tempat kerja bila tengok wajah #MieQa 
Lena tidur anak #Papa ni.

Hilang #stress kat tempat kerja bila tengok wajah #MieQa
Lena tidur anak #Papa ni.

Family Potrait selepas #Iftar di #TheRoyaleChulanKualaLumpur  (at The Royale Chulan Kuala Lumpur)

Family Potrait selepas #Iftar di #TheRoyaleChulanKualaLumpur (at The Royale Chulan Kuala Lumpur)

#Iftar bersama keluarga #Mertua & rakan2 di #TheRoyaleChulanKualaLumpur
Baru 1st round, second round next to go… 

#MakanFree #WifeyOpenTable #AsyikMakanKatHotelJek (at The Royale Chulan Kuala Lumpur)

#Iftar bersama keluarga #Mertua & rakan2 di #TheRoyaleChulanKualaLumpur
Baru 1st round, second round next to go…

#MakanFree #WifeyOpenTable #AsyikMakanKatHotelJek (at The Royale Chulan Kuala Lumpur)

Meh sini #MieQa tolong kirakan pakai #mesinkirakira
Bape #juta duit yang #Mama dah shortkan?? 
Mieqa leh trace balik 1!

Meh sini #MieQa tolong kirakan pakai #mesinkirakira
Bape #juta duit yang #Mama dah shortkan??
Mieqa leh trace balik 1!

#Mama mana report mama yang nak #MieQa #sign, meh sini #MieQa nak sign meh.. 
Hisssshhh bersepah laaaa meja #Mama ni..
#5S tak pernah nak establish kat desk mama ni !!

#Mama mana report mama yang nak #MieQa #sign, meh sini #MieQa nak sign meh..
Hisssshhh bersepah laaaa meja #Mama ni..
#5S tak pernah nak establish kat desk mama ni !!

#Mama mintak tolong #MieQa siapkan kerja #Mama 
Tolong sekejap sebelum nak pergi #Iftar

#Mama mintak tolong #MieQa siapkan kerja #Mama
Tolong sekejap sebelum nak pergi #Iftar

Penat bershopping #raya 
Tidur sekejap, lepas ni sambung lagi shopping.. 
Tahun ni tahun pertama #MieQa sambut #Aidilfitri bersama #Papa & #Mama so tahun ni nak kena #glam sikit 
Hehehehe (at Lot 10 Kuala Lumpur)

Penat bershopping #raya
Tidur sekejap, lepas ni sambung lagi shopping..
Tahun ni tahun pertama #MieQa sambut #Aidilfitri bersama #Papa & #Mama so tahun ni nak kena #glam sikit
Hehehehe (at Lot 10 Kuala Lumpur)

Selepas penat bergolek2, masa untuk minum #susu …. Tandanya masa untuk tidur.. #Papa pun akan join sekali.. hehehe (at Wangsa Melawati)

Selepas penat bergolek2, masa untuk minum #susu …. Tandanya masa untuk tidur.. #Papa pun akan join sekali.. hehehe (at Wangsa Melawati)

Cubaan untuk menyanyi #PokAmaiAmai
(at Wangsa Melawati)

Golek2 & gedik2 time bersama #Papa

#MrMama untuk #Weekend ini. (at Wangsa Melawati)